| Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ktydesign Banned
Mesaj Sayısı : 7 Points : 7 Rep Point : 0 Kayıt tarihi : 08/01/11 Yaş : 33
| Konu: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) C.tesi Ocak 08, 2011 9:55 pm | |
| Ad Ve Soyad: Kutay Kolukısa Yaş: 19 Şehir: İstanbul Oyun Nickkiniz: >>PwNu_TR<< , BaBaYoRGuN Xfireniz: - MsN Adresiniz: f1kk@hotmail.com Daha Önce Bulunduğunuz Clanlar (Varsa) Ve Çıkma Sebepleriniz: Klan adı: BadBoy Çıkma Sebebi: Klan kurucusu ne yazıkki vefaat etti ve dolayısıyla klan kapatıldı. Neden«|OE|»Ottoman Empire Clanını Seçtiniz: Serverda oynarken bir kardeş davet etti.Ayrıca sevgi, saygı ve dostluk öğelerini benimseyen arkadaşlar olduğunuda görünce bunun üzerine seçtim. Clanımıza Neler Katabilirsiniz: Klanda olup oyunda oldukça iyi olan kardeşler var. Bende kötü olmadığıma inanıyorum. Ayrıyetten sevgi,saygı ve dostluk konularına önem veririm katıcağım en önemli şeyler bunlardır. Online Olduğunuz Saat Ve Günler: Genellikle her gün çevrimiçi olurum. Akşam üzerleri... Clana Girdiğiniz Taktirde Gelecekte CLanda Kendinizi Nasıl Görüyorsunuz Kendinizi Değerlendirin (Adilce): Klanda oldukça iyi oyuncular var, bende olabildiğince katkı sağlıyacağıma inanıyorum.
| |
|
| |
Speedycort Clan Kurucusu
Mesaj Sayısı : 379 Points : 2147483311 Rep Point : 188 Kayıt tarihi : 31/05/10 Nerden : İstanbul-SWAT 4
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 1:14 am | |
| Hoşgeldin Dostum.. Clan Türk Clanımıydı. «|BB|» Görünce Ben Bordo Bereliler Sanmıştım Allah Rahmet Eylesin. Yeniçeri Olarak Başlıyorsun.. Başarılar Nickkini «|OE|»>>PwNu_TR<<«|YI|» Diye Yazabilirsin... | |
|
| |
ktydesign Banned
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 1:24 pm | |
| Öncelikle Klanın kurucusu Mısırlıydı ama klanda ben dahil 3 kişi vardı. Klanın adı ne yazıkki bordobereli değildi. Ayrıyetten olmasını isterdim tabii ki... Adminlik konusuna gelirse tam anlamıyla o işleri bilmem(Kickleme,banlama,spec. yapma, oyun kurma v.s. dışında) Ama gerek sen gerekde diğer kardeşler yardımcı olurlarsa bilgi almayı severim ve çabalarım bunun içinde.
Şimdiden herkese sevgiler,saygılar ve teşekkürler. | |
|
| |
Misafir Misafir
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 2:42 pm | |
| H.g ölen arkadasa Allah rahmet eylesin |
|
| |
ktydesign Banned
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 2:48 pm | |
| Eyvallah saolasın kardeş. Dostlar saolsun... Tmm speedy dostum eyv. | |
|
| |
SkySoldier VIP
Mesaj Sayısı : 58 Points : 53 Rep Point : 30 Kayıt tarihi : 07/09/10 Nerden : MarSTan EvDeN :)
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 4:03 pm | |
| Aslında İlk bu basvuruyu ben gördümde speed bişi demeden ellemim dedim neyse Allah Rahmete Eylesi Ölen Kişinin Adına.... Klanımıza H.G | |
|
| |
ktydesign Banned
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 5:05 pm | |
| Hayırdır kardeş yanlış bir durum mu var? | |
|
| |
SkySoldier VIP
Mesaj Sayısı : 58 Points : 53 Rep Point : 30 Kayıt tarihi : 07/09/10 Nerden : MarSTan EvDeN :)
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 5:14 pm | |
| yoK. Genellikle speed napıcanı söler onun icn | |
|
| |
ktydesign Banned
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Paz Ocak 09, 2011 8:43 pm | |
| Tmm kardeş başka bir durum varsa bilmek isterim oyüzden söledim | |
|
| |
Speedycort Clan Kurucusu
Mesaj Sayısı : 379 Points : 2147483311 Rep Point : 188 Kayıt tarihi : 31/05/10 Nerden : İstanbul-SWAT 4
| Konu: Geri: Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) Ptsi Ocak 10, 2011 8:49 pm | |
| | |
|
| |
| Merhaba Kardeşler..(Clandan Atıldı) | |
|