Speedycort Clan Kurucusu
Mesaj Sayısı : 379 Points : 2147483311 Rep Point : 188 Kayıt tarihi : 31/05/10 Nerden : İstanbul-SWAT 4
| Konu: BattleField Vietnam Full + Crack İndir Ptsi Ağus. 30, 2010 2:51 pm | |
| Battlefield Vietnam Battlefield da En sevdigim Oyun...
Rar Şifresi:[Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Crack: [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Part Sayısı: 9 (200MB)
Açıklması: 2 . Dünya savaşı mekanlarından artik bıkkınlık yaşıyor olmalı beğenilen olmayı denedim. Ayşe yapımcıların da kulağına gitmiş olmalı ki , artik oğlu zamanlarda rotayı biraz daha doğuya kaydırdılar . Yeni mekanımız Vietnam artik arkadaslar . Sik bitki örtüsü , uçsuz bucaksız ormanları ve tuzaklarıyla , Vietnam bize cok iyi gelecek . Vietcong : Fist Alpha'dan Gale , sıkı BİR multiplayer deneyimi Click , Battlefield : Vietnam Amadé emrinize .
Aslına bakarsanız , tür oyunun popülerliğinden Gale met oyuna PEK Şans vermemiştim ben . En azından bomba etkisi yaratamaz diye düşünüyordum . Desert Combat hazırsındır modların da çıkmasıyla , BF1942 , şaheser statüsüne erişmişti neredeyse . BFV İMKB, sadece Ortam değişikliği sağlayacak BİR oyun hazırsındır geliyordu Bana . Öyle de Olmuş . Aslında oyun aynı oyun . Birkaç yenilik ve Mekan değişikliğinden Baska birşey fade . Hemen bozmayın morelinizi AMA
Daha oyunun tür başlarında , müziklerinin ne kadar kaliteli olduğunu anlıyorsunuz . Olayın anlam ve önemine de Uygun seçilmiş müzikler . Tip basta bundan bahsediyorum , değişiklik Olsun diye . Parçalar arasında Edwin Star'ın War adli Parçası da var ki , dinlemenizi öğüt ederim . DİĞER parçalar da, meşhur parçalar .
BFV'de , dev haritalarda Araç kullanımı biraz daha geliştirilmiş . Bazı modlarda Helikopter kullanımına verilmiş öndeydi safra met oyunda daha adam akıllı BİR şekilde oyuna Entegre edilmiş Helikopter . Ayrıca jeep , tank, bot hazırsındır Araçları da kullanabiliyorsunuz . Benim en cok hoşuma giden ve oyunda BİR tür olan özellik imkb , helikopterdeki askerlerin sağdaki ve soldaki silahları kullanabilmesi . Mesela , Siz helikopteri kullanırken , Iki arkadaşınız da sol ve sağdaki silahları almışlar ve çevreye hep Birlikte dehşet saçıyorsunuz . Doğru kullanıldığı Zaman, savaşın kaderini değiştirecek BİR makarnalık met . Helikopterin kontrolü ' biraz Zor AMA alıştıktan Gale , Helikopter spawn noktalarında kuyruklar oluşacak . Bundan eminim .
Oyundaki kontroller tür oyun ile aynı . Zaten motor aynı motor . BİR değişiklik yapılmamış . Kontroller oldukça Kolay olduğundan , alışmak Click Zaman harcamaya Gerek fade . Kisa zamanda oyuna alışabiliyorsunuz . Araçların kontrolleri , özellikle havada olanlarınkiler , Zor . Alışmak gerekiyor . Alışana kadar da, birkaç defa çakılmak zorunda kalıyorsunuz . Ama BİR Kere alıştığınız Zaman, tip basta Helikopter Olmak üzere , araçlardan inmeyeceksiniz . Haritaların dev hazırsındır olduğunu da düşünürsek , zaten yaya dolaşmak PEK de mantıklı Aliyormusun .
Oyunda yine Iki Taraf var . Amerikalılar ve onlara yardim eden Vietnam müttefikleri BİR Taraf , Kuzey Vietnam ve Vietcong müttefikleri imkb DİĞER Taraf . Her Zaman oldugu hazırsındır , cok Çetin savaşçar yapılıyor met Iki Taraf arasında . Her Iki tarafın da silahları o zamanlarda kullanılmış orjinal silahlardan oluşuyor . de Ayrıca oyunda bulunan 16 bölüm , yine o Zaman yaşanmış Popüler savaşlardan esinlenerek hazırlanmış . Oyunda 16 bölümden bahsettim AMA 12 harita olduğunu gördüğünüzde şaşırabilirsiniz . Ayşe oyundaki 2 haritanın 2 Kere kullanılmasından kaynaklanıyor .
Ayşe oyunda , beğendiğim özelliklerden Biri de , onu haritanın tarzının BİR diğerinden farklı olması . Mesela BİR haritada , hava Gücü fazla olan kesinlikle kazanırken , BİR DİĞER haritada imkb kara kuvvetleri Güçlü olan kazanıyor . Baska BİR haritada uzaktan adam öldürmek rahatlık sağlarken , Baska BİR haritada imkb Yakın dövüşten hoşlanmanız gerekebiliyor . Haritaların Boyle farklı karakteristik özelliklerinin olması , sıkılmayı önlediği hazırsındır , online müsabakalarda da, zorlayıcı BİR atmosfer oluşturuyor .
Oyunun tarzından bahsetmeye Gerek duymuyorum . Çünkü birşey değişmemiş oyunda . Kontrol noktalarını ele geçiren , SÖZ Sahibi oluyor . Spawn noktaları da yanıma Kontrol noktaları oluyor .
Oyun normalde multiplayer oynanmak Click tasarlanmış AMA yine de size tek başınıza oynamanız Click da Şans tanıyor . Konu falan YÖK Tabi . Bot'lara Karşı savaşmak durumundasınız . Ayşe PEK birşey çünkü botlar salak Aliyormusun hos . Ayşe tek modüler sadece online moda alışmak Click kullanın derim . Çünkü 2-3 haritadan Gale , en Zor modda safra sıkılıyorsunuz .
Tür oyunda olup da yanıma oyunda da Devam eden hatalar SÖZ ve isim . Bazıları tam olarak hit Aliyormusun AMA olmamalıydı . Mesela bağlantınız ne olursa Olsun , kalabalık ortamlarda yavaşlama oluyor . Hatta hep Birlikte oyundan düşme hazırsındır BİR sorun safra yaşayabiliyorsunuz . Aynı Anda 64 kişinden bahsediyorum . BİR de , mesela BİR merdivenden hızlıca indiğiniz Zaman, yüksekten düşmüşsünüz hazırsındır sağlığınız azalabiliyor . Ayşe birkaç oyunda daha gördüğüm BİR sorun . Halledilmesi gerekirdi . Oyunda bunun hazırsındır irili ufaklı hatalar var . Bazı engellerin üzerinden BİR hamlede atlayamamak , araçlara binerken Tense'lerde inerken saga sola savrulmak .. met hatalar belki ileride çıkacak yamalarla halledilebilir .
Grafiklere Bakacak olursak , Bence en köklü değişikliklerden Biri de grafiklerde Olmuş . Vietnam bitki örtüsünü adam hazırsındır göstermek Click , oyunun motorunda da Sağlam değişiklikler yapılmış . Bitki örtüsü , verdiler , yer şekilleri ve benzeri cisimler süper görünmekte . Görülebilir mesafe konusunda da oyun oldukça Cömert . Karakterler cok iyi görünüyorlar . Silahlar da öyle . Araçların modellemesi de gayet gerçekçi . Grafiklere dikkat edildiği hazırsındır fizik kurallarına da dikkat edilmiş . Ağır araçların gerçekten de Ağır olduğunu anlayabiliyorsunuz .
Seslerden daha bir kez de bahsetmiştim . Gerçekten benım tam puan aldılar . Müzikler basta Olmak üzere , efektler SES , silah sesleri Harika yapılmış . Göze hitap ettiği hazırsındır , kulağa da hitab ediyor oyun .
Sistemleri az buçuk zorlasa da, yine de bazı detaylardan fedakarlık ederek , oyunu hızlandırabiliyorsunuz . Oyunun asil zorladığı Sey , internet bağlantınız . Daha bir kere de bahsettiğim hazırsındır , bağlantınız süper de öndeydi , bazı yerlerde yavaşlama yaşayabiliyorsunuz .
Sistem Gereksinimleri: 933 Mhz Pentium III veya Athlon eşdeğeri 256 MB RAM Windows 98/ME/2000/XP (NT & 95 desteklenmez ) DirectX 64 MB AGP ekran kartı 9.0b uyumlu bir sürücü (NVIDIA GeForce3 + / ATI Radeon 8500 +) 16X hızlı CD -ROM veya DVD -ROM 2 Gb Boş Disk Alanı
Kurulum Resimli Anlatım : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.]
Link : [Linkleri görebilmek için üye olun veya giriş yapın.] | |
|